Inkubator - Web / Umbraco hjælp til mindre selvstændige / virksomheder

Inkubator - Web / Umbraco hjælp til mindre selvstændige / virksomheder

Carl Rasmus Wriedt Bønnebæk

"Inkubator, organisation, hvis formål er at støtte, vejlede og udvikle nyopstartede virksomheder, så de bliver levedygtige." kopieret fra Den store danske

Det er fine ord, men i dets mest simple betydning, så betyder det vel i virkeligheden "bare" at understøtte små / nystartede virksomheder i dets virke. Og det ligger mig meget på sinde. Jeg har alt for mange gange set virksomheder (store som små) havne med halvdårlige løsninger fordi web og teknologi ikke er inden for deres spidskompetencer.

Det vil jeg gerne hjælpe med at gøre lidt bod på. Så meningen med at du skal lande på denne side er at jeg tilbyder mine web og umbraco kompetencer helt kvit og frit og uden bagtanker(*).

Så har du som nystartet eller mindre selvstændig brug for hjælp til at komme i gang med din tilstedeværelse på nettet, eller har du ramt panden mod muren mod et af de der selskaber der sælger hjemmesider som det var en pakke sukker. Så vil jeg hellere end gerne hjælpe.

Jeg kan ikke udøve mirakler (Hvis jeg havde tiden ville jeg hellere end gerne), men jeg kan hjælpe dig med at få skilt snot fra kanel, således du har en ide om hvilke muligheder du har og hvilken retning det giver mening at gå.

Hvad kan du hjælpe med?.

  • Gennemgang af hvad du har behov for eller gennemgang af din nuværende løsning.
  • Forslag til dit tekniske setup (Markedsføring er ikke mit game)

Og den slags, spørg bare løs. :)

*Whats the catch?

Der er ingen, som i slet ingen overhovedet. Jeg er træt af at se små virksomheder blive bondefanget af store selskaber der strøer middelmådige (eller ligefrem elendige) hjemmesideløsninger ud med spredehagl til ublu priser. Jeg leverer selv webløsninger i alverdens former, men er du havnet på denne side, så er du højst sandsynligt ikke en potentiel kunde lige nu, så jeg vil meget hellere hjælpe dig til at få en god løsning på den rigtige måde. Og så kan det jo være du tager fat i mig næste gang du har brug for solid og troværdig rådgivning :).

Hvad er næste skridt.

Skriv til mig herunder, forklar gerne så meget du kan om din nuværende situation, og så svarer jeg så snart jeg kan (som regel i løbet af en dags tid eller to).

//Carl

Kom bare nærmere

Skal vi mødes og drikke en kop kaffe, eller tage et hurtigt teams møde, så sig til

Lokation

København / Amager

Telefon

Tlf: +45 60200656