Om Carl Rasmus Wriedt Bønnebæk

Om Carl Rasmus Wriedt Bønnebæk

Carl Rasmus Wriedt Bønnebæk

Hej, jeg er Carl Rasmus Wriedt Bønnebæk, dedikeret webudvikler og -arkitekt med 20 års dybdegående (og dyrt købt) erfaring i branchen.

Min rejse i webudviklingsverdenen har ført mig til at specialisere mig i at skabe lynhurtige webløsninger, i de senere år primært baseret på Umbraco som backend.

I løbet af min karriere har jeg haft privilegiet at arbejde på flere ambitiøse (og enkelte håbløse) projekter, herunder udvikling af omfattende selvbetjeningsportaler for aktører i finanssektoren og offentlige institutioner. Min rolle som både arkitekt og udvikler har givet mig en unik indsigt i at skabe robuste og brugervenlige systemer, der effektivt tjener både virksomheder og deres kunder.

På det personlige plan er jeg så heldig at være gift med Annika der ser ud til stadig at kunne holde mig ud, og har den ubestridte ære at at være far til Leonardo der nu snart er en ung mand på 19 år :)

I Bloggen her, deler ud af mine erfaringer, indsigt og tips inden for webudvikling, livet som selvstændig og alt hvad der falder ind i mellem det. :)

Kom bare nærmere

Skal vi mødes og drikke en kop kaffe, eller tage et hurtigt teams møde, så sig til

Lokation

København / Amager

Telefon

Tlf: +45 60200656