Bloggen

Ak ja, - Visual Studio 2019 er kommet, det kører faktisk piv-godt, indtil VS2019 lige pludselig ikke kan genkende noget som helst i koden. Man opgraderer til Microsoft .Net Compilers 3, og så går alt galt :)

Hvis du vil undgår at fremmede lige pludselig kører scripts på dit site uden du ved det, så er Content Security Policy din ven.

Da jeg efterhånden har fået fornøjelsen af at lave en del hastighedsoptimering på Umbraco sites, er jeg i jagten på den perfekte pagespeed stødt ind i en udfordring med at kunne måle resultaterne løbende, jeg manglede kort sagt en mulighed for at kunne følge med i udviklingen af min sides pagespeed. Det er blevet til Appen SiteMonitor.dk

Google straffer dårlig hastighed på websites hårdt, og med deres "Mobile First" strategi der udrulles her i løbet af det nye år, er der endnu mere fokus på dit websites hastighed. Generelt er vi med Umbraco platformen godt stillet i forhold til fart, - men i jagten på den ultimative pagespeed er vi gået all-inn på at få reduceret hvor der kan reduceres.

Min egen personlige opslagsliste til Umbraco udvikling.

We all know it, - That , - You know snippet you just need to get at umbraco node by id, og that content based on the content type, - My memory isent really functional any more, - so therefore this is my snippets page.

Europa kommisionen har i en pressemeddelelse lagt op til at der skal komme nye og enklere regler for accept af cookies,- noget vi har ventet på i lang tid.

Microsoft har releaset en ny app til styring af dine O365 konti i skyen.

Mandrill ophører med deres email service her til marts,- Hvilke alternativer er der.

Efter i en periode med alt for mange projekter på en gang, - både arbejdsmæssige og personlige har jeg ledt efter metoder til bedre at styre tiden.

Okay, - Det er ganske givet jeg har været længe om at se lyset, - Eller rettere sagt, - jeg har haft for travlt med at køre på firkantede hjul så jeg ikke havde tid til at kigge på det runde. - Ikke desto mindre, har jeg haft fornøjelsen af at bruge et par timer på asp.net core 2.0 og Visual studio online (git) med et hyggeprojekt. - Her er min oplevelse, og guiden til hvordan du deployer en aspnet core 2.0 app til azure